Belangrijke informatie!

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: 

Een toegangskaartje kopen kan vooraf online op www.stadsparkoudewater.nl echter kan je ook op de dag zelf nog een toegangskaartje bemachtigen aan de deur. Tickets aan de ingang zijn alleen digitaal af te rekenen.

Drankjes kan je bestellen aan de bar en zijn ook digitaal af te rekenen. Er is echter ook een mogelijkheid om drankmuntjes te kopen en met gepast contant geld te betalen. Wij hebben geen klein wisselgeld in bezit. Onze drankmuntjes zijn alleen geldig op zaterdag 7 september 2024.

Let op: Bij de foodtrucks en bij de wijnbar betaalt u digitaal. U kunt hier dus alleen pinnen en niet met onze muntjes betalen.

Stadspark Oudewater is een afvalvrij festival!

Net als op ieder ander festival in Nederland gaan ook wij voor een compleet afvalvrij festivalterrein. Als organisatie gaan wij hier alles aan doen maar wij verlangen van onze bezoekers hetzelfde. 

Dit is wat wij er, samen met jou, aan gaan doen:

1. Bij binnenkomst ontvang je van ons een houten token.

2. Als jij je 1e drankje komt halen bij de bar lever je de houten token in en krijg je van ons de drinkbeker in bruikleen.

3. Zodra je beker leeg is en je wilt een nieuw drankje bestellen, dan lever je jouw lege beker in.

4. Hiervoor krijg je een nieuwe beker van ons.

5. Kom je echter een drankje halen zonder lege beker dan betaal je hiervoor € 1,60 extra of een halve munt.

Het vraagt even om een andere “mindset” maar dit is echt de toekomst voor alle festivals!

Alleen op deze manier kunnen wij er, met elkaar, voor zorgen dat het festivalterrein zo schoon mogelijk blijft!

Wij verzoeken jou dan ook om je allerlaatste lege drinkbeker in te leveren aan de bar of in de daarvoor aanwezige afvalbakken te deponeren en niet op het gras te laten vallen!

Jouw bijdrage in deze is van cruciaal belang voor het voortbestaan van ons evenement!NIET ONBELANGRIJK: ONZE HUISREGELS: